کنجد یکی از محصولات مقوی و با ارزش است که در سبد غذایی بسیاری وجود دارد. این دانه خوراکی و پر فایده را به روشهای مختلف مصرف می کنند. از کاربرد آن در پخت نان گرفته تا شیرینی پزی و استفاده از روغن آن برای پخت و پز از جمله روشهای مصرف کنجد است.
در این فایل روش کاشت ، داشت و برداشت کنجد و آشنایی با کودهای لازم و آفات کنجد را به روشی روان و آسان آموزش داده ایم چون این فایل با فرمت word تهیه شده است می تواند به عنوان یک تحقیق دانش آموزی یا دانشجویی هم مورد استفاده قرار گیرد.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحه: 30
عنوان مطالب
تعداد مشاهده: 1517 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 30
حجم فایل:1,434 کیلوبایت